Ίσως περισσότερο γνωστή για το τσάι της, η Ινδία αντιπροσωπεύει το 4% της παγκόσμιας παραγωγής καφέ στον κόσμο. Ο Arabica και η Robusta καλλιεργούνται σε σχεδόν 900.000 στρέμματα έκτασης στις νότιες πολιτείες – κυρίως την Karnataka, Kerala και Tamil Nadu. Πάνω από το 90% των καλλιεργητών είναι μικρές οικογενειακές φάρμες. Η Robusta από την Ινδία έχει μια μεσαίου βάρους σώμα και απαλή αίσθηση στο στόμα, με νότες κόκκινων φρούτων και σκούρα σοκολάτα.
Περίοδος συγκομιδής: Δεκέμβριο με Μάρτιο
Μέθοδος επεξεργασίας: Washed, Natural
Ποικιλία: Bourbon, Caturra, Typica, Robusta
Υψόμετρο: 1,000 – 1,500m for Arabica and 500 – 1,000m for Robusta