ΚΕΝΥΑ

Το όξινο χώμα στις ορεινές περιοχές της κεντρικής Κένυας σε συνδυασμό με το σωστό ποσό βροχοπτώσεων και το φως του ήλιου, προσφέρει ιδανικές συνθήκες για την καλλιέργεια καφέ. Ο βιομηχανία καφέ είναι γνωστή για τo συνεταιριστικό σύστημα της παραγωγής της, της επεξεργασίας, της εμπορίας και της πώλησης. Περίπου το 70% της παραγωγής της παράγεται από περίπου 150.000 μικροκαλλιεργητές. Η Κένυα παράγει κόκκους καφέ που είναι γνωστοί για την μοναδικότητα τους αφήνει καθαρό και φωτεινό φλιτζάνι και συνήθως συνδυάζετε με φραγκοστάφυλο και νότες εσπεριδοειδών.


Περίοδος συγκομιδής: Νοέμβριο με Μάρτιο
Μέθοδος επεξεργασίας: Washed
Ποικιλία: SL-28, SL-34
Υψόμετρο: 1371 – 2072m asl