Η Ονδούρα είναι ο έβδομος μεγαλύτερος παραγωγός καφέ στον κόσμο, και έχει, τα τελευταία χρόνια, κερδίσει ευρεία αναγνώριση για την υψηλή ποιότητα καφέ του. Υπάρχουν έξι διαφορετικές περιοχές καλλιέργειας καφέ, όπου το υψηλής ποιότητας υψόμετρο και σκίαση που προσφέρετε, καλλιεργείτε ο καφές Arabica. Κάθε περιοχή έχει μια διαφορετική, ξεχωριστή γεύση. Ο καφές που καλλιεργείται σε αυτό το παραδεισένιο νησί κυμαίνεται από γεύσεις όπως ισχυρή γλυκύτητα με βάση το ζαχαροκάλαμο μέχρι έντονη και ήπια οξύτητα με γεύση καραμέλας.
Περίοδος συγκομιδής: Νοέμβριος με Μάρτιο
Μέθοδος επεξεργασίας: Washed
Ποικιλία: Bourbon, Catuai, Caturra, Typica
Υψόμετρο: 1490 – 1950m asl