ΠΕΡΟΥ

Η ένατη μεγαλύτερη παραγωγός καφέ στον κόσμο. Tο Περού είναι επίσης διάσημο για τους οργανικούς και πιστοποιημένους κόκκους καφέ του (όπως FairTrade). Ο Arabica καλλιεργείται σε όλη τη χώρα σε περίπου 200.000 φάρμες. Καθαρή, γλυκιά και με εντυπωσιακή οξύτητα, συνδυασμένη με μέτρια φρουτώδη γεύση ή floral νότες, κάνει τον καφέ του Περού διάσημο.


Περίοδος συγκομιδής: Ιούνιο με Σεπτέμβριο
Μέθοδος επεξεργασίας: Washed
Ποικιλία: Bourbon, Catuai, Caturra, Typica
Υψόμετρο: 1600 – 2000m asl