H Βολιβία, βρίσκεται στην καρδιά της Νότιας Αμερικής και τα τελευταία χρονιά έχει αρχίσει να εδραιώνει το όνομα της στην παγκόσμια αγορά των Speciality Coffee. Το 85-95% της συνολικής της καλλιέργειας είναι Arabica από μικρές αγροτικές οικογένειες, κυρίως στην ημί – τροπική περιοχή Yungas. Λεπτός, φωτεινός και αρωματικά γλυκός, ο καφές της Βολιβίας προσφέρει λεπτές νότες φρούτων, όπως αχλάδι, λεμόνι, μήλο και μανταρίνι.
Περίοδος συγκομιδής: Ιούνιο με Σεπτέμβριο
Μέθοδος επεξεργασίας: Washed, Natural, Honey Processed
Ποικιλίες: Bourbon, Catuai, Caturra, Criolla, Typica
Υψόμετρο: 1,250 – 1,650m asl