Παράγοντας περίπου το ένα τρίτο του καφέ στον κόσμο, η Βραζιλία είναι μακράν ο μεγαλύτερος παραγωγός καφέ για πάνω από 150 χρόνια. Οι περιοχές όπου καλλιεργείται ο καφές είναι κυρίως οι Νοτιοανατολικές. Καλύπτει πάνω από 10.000 τετραγωνικά μίλια και απασχολούν περίπου 3,5 εκατομμύρια εργαζόμενους. Χαρακτηριστικά γλυκιά και ομαλή με χαμηλή οξύτητα και γεύση σοκολάτας
Περίοδος συγκομιδής: Ιούνιο με Σεπτέμβριο
Μέθοδος επεξεργασίας: Natural, Pulped Natural
Ποικιλία: Bourbon, Catuai, Caturra, Typica, Acaia, Canario, Maracatu, Maragogype, Icatu, Maracaturra, Mundo Novo, Rubi
Υψόμετρο: 950 – 1250m asl