ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΦΕ

 
 

Σεμινάρια Barista

 

Delmocca δημιούργησε μια σειρά από σεμινάρια που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες των επαγγελματιών στο χώρο του καφέ.

Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα από παρεχόμενες γνώσεις και τεχνικές παρασκευής, οι συμμετέχοντες ολοκληρώνοντας τον κύκλο σεμιναρίων αποκτούν όλα τα απαραίτητα εφόδια για την σωστή παρασκευή και σερβίρισμα όλων των ροφημάτων.

Το σεμινάριο αποτελείται από τρεις ενότητες των 4 ωρών:

I.  4ωρo: Θεωρία   

1)       Ιστορία του καφέ.

2)      Χώρες Παραγωγής.

3)      Φυτείες.

4)      Καλλιέργεια-Συγκομιδή.

5)      Στάδια Ψησίματος.

II.   4ωρο: Βασικές αρχές παρασκευής καφέ Espresso & Cappuccino

           1)     Ρύθμιση Μύλου.

           2)     Tamping (Πάτημα)

           3)     Παρασκευή Γάλακτος (Cappuccino)

           4)     Παρασκευή Cold Brew,Φίλτρου με την μέθοδο V60 & SYPHON

           5)     Καθαρισμός χώρου παρασκευής και παροχών.

III.  4ωρο: Πρακτική

          1)       Espresso & Cappuccino (Κρύα – Ζεστά)

          2)       Σοκολάτα – Τσάι.

          3)      Εκτέλεση Παραγγελίας σε πραγματικό χρόνο.

Χορηγείται βεβαίωση για την παρακολούθηση του σεμιναρίου.

Παρακολούθηση σεμιναρίου αυστηρά μέχρι 2 άτομα.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να κλείσετε το δικό σας σεμινάριο.

 

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδα Webnode